sunnuntai 26. tammikuuta 2020

Kolmas viikko Saksassa

Kolmas viikko Saksassa 20.1.2020-26.1.2020

Maanantai: Menimme taas töiden pariin viikonlopun jälkeen, päivä meni nopeasti työn ohella. Työpäivän jälkeen kävimme kaupassa ja tulimme takaisin asunnollemme ja suunnittelimme tulevaa viikkoa. Olimme loppupäivän asunnolla rentoutumassa ja kävimme ajoissa nukkumaan.

Tiistai: Tiistai meni samoin kuin maanantai. Vietimme enemmän aikaa muiden asunnossa olevien opiskelijoiden kanssa, sillä emme olleet enään niin väsyneitä kuin maanantaina.

Keskiviikko: Menimme työpäivän jälkeen käymään nopeasti asunnolla ja lähdimme kohti Kölniä. Kölnissä teimme ostoksia ja kävimme syömässä. Otimme myös paljon kuvia ja tutkimme nähtävyyksiä. Menimme melko myöhään takaisin asunnolle, mutta oli silti mukavaa olla välillä muuallakin kuin asunnollamme. Pitkän päivän jälkeen unikin tuli paremmin!




Torstai: Työpäivä oli jälleen entistä nopeampi, sillä olemme molemmat päässeet todella hyvin mukaan päivän ohjelmaan ja työtehtäviin. Töiden jälkeen kävimme tutkimassa enemmän Bergheimiä, sillä sitäkään tähänmennessä emme ole tehneet.

Perjantai: VIIMEINEN TYÖPÄIVÄ PÄIVÄKODISSA! Päivä oli nopea, sillä pääsimme töistä hieman aikaisemmin, sillä halusimme mennä käymään Kölnissä. Päivän päätteeksi saimme Jennyn kanssa päiväkodin työntekijöiltä ja lapsilta lahjat. Molemmat saivat lapsien tekemiä asiarteluja tms. Sekä suklaata ja kiitoskortit. Emme olleet varautuneet lahjoihin ja siksi toimme suklaarasian vain ensimmäisenä päivänä.



Lauanrai: Olimme tämänpäivän vain lepäämässä asunollamme ja tilasimme pitsaa. Kävimme hyvissäajoin nukkumaan, sillä tiesimme sunnuntaina olevan melko aikainen herätys.

Sunnuntai: Meninimme Markin ja Lisan kyydillä Hollantiin.  Kävimme heidän kanssaan syömässä ja sitten erkaannuimme tutkimaan ympäristöä omissa porukoissamme. Olimme Masstrichtissä, joten siellä oli hyvät shoppailumahdollisuudet ja ympäristöstä sai hyviä kuvia. Samana päivänä siellä oli myös jokin ”karnevaali”. Tämän karnevaalin takia siellä oli hyvin paljon ihmisiä, mutta paljon erilaisia kulkueita ja paraateja. Lähdimme melko ajoissa sieltä pois omalle asunnollemme ja olemme vain sen jälkeen lepäilleet. Odotamme innolla huomemma alkavaa projektiviikkoa koululla.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti